marți, 7 decembrie 2010

Hartia rezistenta la apa

Hartie tratata chimic rezistenta la rupere sau destramare atunci cand este saturata cu apa.Un exemplu de o astfel de hartie este Glossy Photo Paper. Este o hartie foto lucioasa, rezistenta la apa pentru print de interior. Permite uscarea extrem de rapida a cernelii asigurand culori vii si cu rezistenta indelungata in timp. Compatibila cu toate printerele inkjet. Suporta laminare la cald si la rece. Greutate: 115 g/mp, grosime 160 microni. Acest model de hartie asigura printuri cu culori extrem de vii.Tipul de cerneala este dye/pigment. Sunt mai multe feluri de hartii rezistente la apa. In imaginea de mai sus este prezentata o banda adeziva rezistenta la imbatranire si la apa.

Un comentariu:

  1. Am fost surprinsa sa descopar un tanar atat de interesat de lucruri la care cei de varsta lui nici macar nu au auzit.Felicitari!
    As vrea mai multe detalii despre acest tip de hartie si de unde o pot achizitiona(asta in cazul in care este ceea ce imi trebuie mie).A fost interesant faptul ca este rezistenta la umezeala.

    RăspundețiȘtergere